Cyberrisico’s raken uw héle bedrijf. Laat geen ruimte voor toeval. Kies de 360° security en privacy aanpak van Northwave.

A safe digital journey

Wilt u veilig én onbelemmerd digitaliseren? Zorg dan dat uw beveiliging de business kan volgen.

Dat lukt als u met ons complete pakket van diensten uw 360° aanpak samenstelt. De complexiteit besteedt u aan ons uit. De regie houdt u in handen.

Weet u al hoe u veilig wilt blijven? Ontdek dan met een van onze Security & Privacy Officers de waarde van onze diensten.

Liever eerst een nul-meting? Dan zorgen we voor een onderbouwd vertrekpunt met een State of Security Assessment.

WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN?

Kies uit onze hoogwaardige diensten de onderdelen die u nodig heeft of ga met een van onze Security Officers in gesprek om samen de beste aanpak te formuleren.

BUSINESS
Security en privacy in het DNA.

Wat ons uniek maakt?

 • DIVERSITEIT

  Analisten, juristen, bedrijfskundigen, onderzoekers, psychologen, hackers, programmeurs, engineers, mannen en vrouwen uit meer dan 10 landen… Bij Northwave werken al die vakidioten samen om uw veiligheid te borgen.

 • BETROKKENHEID

  We voelen ons verantwoordelijk voor een veilige digitale wereld. Vanuit ons morele kompas. Dat betekent voor een samenwerking met u als klant dat we ons committeren aan uw belangen en uw digitale reis.

 • DUURZAAMHEID

  Wij doen alles met het oog op de lange termijn. In onze relatie met u, met elkaar en met onze omgeving. Vanuit een realistisch gevoel voor rechtvaardigheid, ruimte en respect werken we aan rendement voor onze omgeving en onszelf.

 • KWALITEIT

  Natuurlijk hebben we de nodige certificeringen en accreditaties (ISO27001, ISO 9001, CERT, recherche-vergunning Ministerie van V&J). Wij willen het elke dag beter doen. Maar belangrijker, we spreken elkaar altijd aan op wat beter kan. Doet u dat ook gerust.

 • STABILITEIT

  Northwave maakt sinds de oprichting in 2006 onafgebroken winst. Dat investeren we consequent in gemiddeld 35% groei per jaar. Als puur Nederlandse security bedrijf zijn we zo onafhankelijk van externe (buitenlandse) aandeelhouders.